Bibimbap
Oprindelsesland : Korea Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marineret spinat:
Spinaten skylles grundigt hvorefter den overhældes med kogende vand, presses fri for væde. Blandes med fintsnittet forårsløg, sojasauce, Sesamolie og Sesamfrø. Bønnespirerne overhældes med kogende vand. Bibimbap sauce: Infredienserne til saucen røres sammen. Grøntsager: Grøntsagerne skrælles og skæres i tern eller Julienne. Ristes på pande i sesamolie og krydres med salt. 500 g. nakkefilet 300 g chitake Chitake ristes godt på panden og tages af. Nakkefilet i tern steges på pande i i sesamolie 1 spsk olie til det er mørt Læg chitage tilbage på panden tilsæt marinaden og kog marinaden lidt ind. De forskellige ting anrettes hver for sig. Hver person tager så en portion ris og blander de øvrige ting i og så et spejlæg på toppen. Tips: En koreansk ret bestående af ris toppet med sauterede grøntsager, chilipasta og oksekød eller andet kød, nogle gange med tilsætning af et råt eller stegt æg. |
|
Opskriften er vist 3907 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne