Dykænder til sund morgenmad
Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Bo Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Mælk varmes op til kogepunktet og
Rugbrødstern kommes i og der smages til med salt (det er saltet der gør retten interessant.
husk endelig IKKE sukker det ødelægger retten. Børnene elsker det. Omkring Mors kalder man det Dykænder. Tips: Efter rugbrødsbagning bliver der en del rester når de skiveskæres og, hvis man er træt af øllebrød er her et sundt hurtigt alternativ. Kun 3 dele. |
|
Opskriften er vist 2779 gange,
og udskrevet 18 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne