Aborre med multebær og ribs
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Abbore Indsendt : Red : |
|
|
Steg fiskefileterne i 10-12 minutter i en 125 grader varm ovn.
Sauce: Smelt smørret i en gryde og lad løget småstege til det er gennemsigtigt. Tilsæt fiskefond, vin, multebær, ribs og sukker. Lad det hele småkoge til halvdelen af væsken er kogt ind. Hæld cognac i og tilsæt smørret i små stykker. Si saucen og smag til med salt og peber. Hæld saucen over fiskene og fordel multebær og ribs over dem. Pynt med grofthakket skovsyre. |
|
Opskriften er vist 23530 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-07-15 21:25:02 Og hvor får man så lige fat i 12 friske multebær ? kaare - 2007-06-07 23:39:29 Har selv fanget (temmelig) mange aborrer og glæder mig til at prøve denne opskrift -en dag jeg lig kan skaffe multebærrene ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne