Aborre med multebær og ribs

Aborre med multebær og ribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Abbore

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 aborrefileter uden skind og ben
12 hele multebær
100 g.ribs
4 bladeskovsyre
 
 Sauce:
1 spsk.smør
1 finthakket rødløg
1 dl.fiskebouillon
1 dl.hvidvin
100 g.multebær
50 g.ribs
2 spsk.sukker
2 spsk.cognac
50 g.koldt smør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Steg fiskefileterne i 10-12 minutter i en 125 grader varm ovn.

Sauce:
Smelt smørret i en gryde og lad løget småstege til det er gennemsigtigt. Tilsæt fiskefond, vin, multebær, ribs og sukker. Lad det hele småkoge til halvdelen af væsken er kogt ind.

Hæld cognac i og tilsæt smørret i små stykker. Si saucen og smag til med salt og peber.

Hæld saucen over fiskene og fordel multebær og ribs over dem. Pynt med grofthakket skovsyre.





karakterer:
Opskriften er vist 23530 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-15 21:25:02
Og hvor får man så lige fat i 12 friske multebær ?

  -   2007-06-07 23:39:29
Har selv fanget (temmelig) mange aborrer og glæder mig til at prøve denne opskrift -en dag jeg lig kan skaffe multebærrene ;o)