Stegt perlehønebryst på ovnbagte urter
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Indsendt : |
|
|
Selleri – gulerødder – pastinak – løg og rosmarin, skæres ud i passende stykker og lægges i en dyb bradepande. Der hældes en god olivenolie på og bages i ovnen i en time tildækket med stanniol ved 170 grader.
Sauce af hønsefond Hakkede chalotteløg sauteres af med timian. Der tilsættes hvidvin og der koges ned. Tilsæt hønsefond og koges ned og jævnes. Der tilsættes perleløg, der er sauteret af i lidt olie – evt. jævnes og tilsæt salt og peber efter behag. Kartofler skrælles og koges uden salt. Når kartoflerne er møre, bruges et piskeris til at mose kartoflerne, der tilsættes olie og smages til med salt og peber og grov sennep. Perlehønebryst brunes af og steges 8 –12 min ved 200 grader i ovn. |
|
Opskriften er vist 21451 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Inger Davidoff - 2011-08-28 13:08:43 Hvorfor står der ikke hvormeget der skal bruges pr, person Ellen - 2007-10-31 14:42:51 Ingen mængde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne