Stegt havaborre med ingefærsauce

Stegt havaborre med ingefærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Abbore

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.salt
1 spsk.peber
1 aborre a 1500 g. ridset på begge sider
3 spsk.olie
2 spsk.forårsløg i tynde ringe
 
 Sauce:
3 spsk.fintrevet ingefærrod
3 spsk.citrongræs i tynde skiver
2 røde chili i tynde skiver
2 sorte svampe i tynde skiver
2 spsk.sojasauce
2.5 dl.fiskebouillon
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne til saucen og lad den trække i 2 timer.

Drys fisken med salt og peber og lad den trække 1 time.

Pensl fisken med olie og grill den langsomt på begge sider til fiskekødet er mørt. Læg fisken på et fad og hæld saucen over og pynt med forårsløg.





karakterer:
Opskriften er vist 12449 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu