Stegt havaborre med ingefærsauce
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Abbore Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne til saucen og lad den trække i 2 timer.
Drys fisken med salt og peber og lad den trække 1 time. Pensl fisken med olie og grill den langsomt på begge sider til fiskekødet er mørt. Læg fisken på et fad og hæld saucen over og pynt med forårsløg. |
|
Opskriften er vist 12443 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne