Fransk cassoulet (Kaninlår i bønner)
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninlår Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Bønnerne skylles og lægges i blød i 10-12 timer. Vandet hældes fra, og de afdryppes på sigte.
Kaninlårene brunes i olivenolien i en tykbundet gryde. Tages op og i fedtstoffet brunes groft-skårne løg og gulerødder. Hvidløg og tomat tilsættes sammen med de brunede kaninlår, bønner, flæsk, bouillon og timian.
Retten simrer under låg i 1-1 ½ time til kødet er mørt. Pølseskiverne tilsættes 15 minutter før retten er færdig. Tilsmages med salt og møllepeber og serveres med groft hvedebrød. |
|
Opskriften er vist 17449 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bubber - 2017-01-13 16:09:22 Hvornår koger man bønnerne? Lyder ellers lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne