Sprængt svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Opløs salt og sukker i 2½ dl kogende vand. Tilsæt laurbærblad og nellike. Køl det ned.
Læg en helt afpudset svinemørbrad uden spids og hoved i saltlagen i ca. 8 timer i køleskab. Brug det fraskårne kød til pølser. Tag kødet op af saltlagen og kog det i lidt vand ved svag varme i 10-15 minutter. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være ca. 65 grader.
|
|
Opskriften er vist 40026 gange,
og udskrevet 456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2012-01-08 11:30:23 Mie: Fx sur/sød peberrodssauce og nye kartofler. mie - 2005-01-01 01:01:01 Hvad serverer man til? Hvilken sovs egner sig f.eks? Fam. Mumm - 2005-01-01 01:01:01 Den er lidtmild i smagen men er dejligt mør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne