Pastagryde

Pastagryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.Champignon
250 g.Skalotteløg
3-4 stilkeBlegselleri
200 g.Mager hakket Oksekød
1 ds.Flåede Tomater
 dl.Vand
2 tsk.Salt
 Peber
0.5 tsk.Merian
1 Rød peber
300-400 g.Pasta
 
Opskrift:
Champignon renses og skæres i kvarter, løg pilles og Skæres i kvarter, blegselleri skæres i tynde snitter. Champignon lægges i gryden med låg på varmes ved Middel varme til de begynder at afgive væde. Låget fjernes til det meste af væde er væk. Løg og kød tilsættes og bruner med nogle minutter, Blegselleri og peber svitses med i et enkelt minut. Vand og flåede tomater tilsættes sammen med krydderi Småkoges i ca. 20 min. Pastaen koges derefter afdryppes i en sigte, derefter Vendes pastaen i og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 21577 gange,
og udskrevet 378 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu