Hornfiskeruller
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Fisken rengøres og skæres i pæne portionsstykker.
Hak krydderurterne groft og læg et lille bjerg på hver fisk, der rulles og holdes sammen med en tandstikker. Vend rullerne i mel, drys med salt og peber og steg dem i smør ca. 10-12 min. Hornfiskerullerne serveres med jævnet pandeafkog og små hvide kartofler |
|
Opskriften er vist 12109 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne