Lime/ingefærs marineret lammeculotte med bagte rødbeder
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt : Red : |
|
|
Lammeculotter:
Vend limesaft, finthakket limeskal, ingefær, havsalt, masser af sort peber og kardemomme i yoghurten. Tilsæt lidt olivenolie. Smag marinaden til - den skal være temmelig salt. Vend lammet grundigt i marinaden og lad den trække. Helst natten over - mindst et par timer. Varm ovnen op til 180 grader. Tag lammeculotterne op af marinaden og brun dem af på en pande. Lad så meget marinade hænge ved som muligt. Når culotterne er brune på alle sider, lægges de i et ildfast fad og steges færdige i ovnen - 10-15 minutter. Lad culotterne trække 5 minutter under sølvpapir, inden de skæres ud. Bagte rødbeder: Varm ovnen op til 180 grader. Gnid rødbederne (med skræl.) grundigt ind i olivenolie. Vend dem i friskkværnet sort peber, havsalt og spidskommen. Læg dem i et ildfast fad og bag dem, til de er møre - omkring 60 minutter afhængig af størrelsen. Lad dem køle lidt ned og smut skrællen af dem. Skær dem i store grove stykker (3-4 cm. og vend dem i lidt olivenolie. Server det krydrede lammekød med rødbederne og kogte ris. |
|
Opskriften er vist 21041 gange,
og udskrevet 586 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne