Rosinboller
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Fryseegnet : Er fryseegnede. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 169673 gange,
og udskrevet 3777 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (58 stemmer) |
|
Kommentarer natacha - 2014-09-20 20:33:22 De er gode Familien Sloth - 2013-01-26 17:13:53 super let at lave,super lækkert resutat(spar på melet så dejen ikke bliver tør)helt klart anbefalelses værdi. dortherasmus - 2012-05-14 11:12:58 500 g mel er da overhovedet ikke nok Eyvind - 2011-10-26 08:09:05 Jeg prøvede at følge opskriften meget nøje, men de blev ikke som forventet. De efterhævede ikke, men blev små og lidt hårde. Smagen var god nok. anonym - 2011-03-15 15:13:21 Jaa..vi failede lidt!! Vi kom til at putte ægget inde i bollen i stedet for udenpå??!! Men gode boller!! :) anonym - 2010-10-16 15:02:09 kan man godt bruge mælk i stedet for kærnemælk?? wow - 2010-09-21 21:22:01 Det er de bedste rosinboller min kæreste og jeg har smagt!! Eszti - 2010-07-25 17:45:14 Ja, sørme en god opskrift. Jeg skifter 100 g mel ud med grahamsmel - så bliver man fantastisk sund :-D anonym - 2010-03-05 16:13:55 Bruger smør, men undrer mig stadig over rosinforholdet. Minder mig og rejeost "find rejen!" :) Madfar - 2009-02-28 16:15:51 Det er godt med smeltet margarine og 2 spsk. olivenolie og bag dem kun ved 200 grader i kun 11 minutter så bliver de lidt mere lækre. Merete - 2008-10-29 12:27:33 Har nu lavet denne opskrift et par gange, og de smager himmelsk! Jeg smelter magarinen inden jeg hælder den i, det er ret let at have med at gøre så. anonym - 2007-12-12 17:08:26 Jeg har nu brugt denne opskrift i et år. Familien bliver bare ikke trætte af den. De smager bare fantastisk. Cat - 2005-01-01 01:01:01 Alletiders opskrift og kardemommen gør dem helt fantastiske! Maria Ørvad - Guldklumpen04 - 2005-01-01 01:01:01 Spændende opskrifter må meget gerne sendes til mig, da jeg mangler inspiration :-) Maria Ørvad - Guldklumpen04 - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god opskrift, hvis man dropper kardomommen, og efter pensling drysser perlesukker over bollerne. Rigtigt lækre boller, der smager af noget. Kida - 2005-01-01 01:01:01 Bollerne bliver bedre hvis de for lov til at stå og hæve ½ i skålen, Og der efter ½ time på pladen. - 200 grader i 25 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne