Bohca
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne til dejen. Dejen skal hæve ½ time. Form 20 boller af dejen. Dejen trykkes flad. Persille, ost Peber, salt blandes og pakkes ind i dejen.
|
|
Opskriften er vist 23355 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-05-21 13:45:01 Den kan altså også komme i ovnen gutter ... Bare lad det blive let brunt det skulle nok smage godt :P eli - 2005-01-01 01:01:01 det er ikke den rigtige opskrift til poca seher - 2005-01-01 01:01:01 jooooo, man kan os vælge bage det i ovnen!!!!! husk det skal pensles m æg ( kun m blommen som skal piskes lidt m en lillebitesmul sukker, for at få en gylden farve ) Tyrker pigen - 2005-01-01 01:01:01 Er tyrker men kender den ikke Veli - 2005-01-01 01:01:01 Det er en af de bedste retter Ebru - 2005-01-01 01:01:01 den skal ikke i ovnen, den skal steges i pande med olie i.. gæst - 2005-01-01 01:01:01 det virker som en go opskfit men jeg kan ik finde ud af hvor meget den skal have i ovenen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne