Pigsvampe suppe

Pigsvampe suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Pigsvamp

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.pigsvampe
1 spsk.olie
1 porre
1 tsk.paprika (sødlig)
1 l.hønsebouillon
 salt
 peber
 dl.cremefraiche 38%
2 spsk.persille
 
Opskrift:
Rens svampene og hak dem i grove stykker. Rens porren og skær den i tynde ringe. Sauter svampene i olien, og tilsæt den hvide del af porren og lad det sauterer med. Tilsæt paprika og hæld hønse- bouillonen på, og lad det simre i ½ time. Smag til med frisk kværnet peber. Pisk creme fraiche i, og kom de grønne porreringe i suppen. Lad suppen koge op og tilsæt hakket persille lige inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 23069 gange,
og udskrevet 589 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
mangler at få at vide hvormange personer den er til

  -   2005-01-01 01:01:01
Super god suppe kan også spises af børn