Pigsvampe suppe
Hovedingrediens : Svampe - Pigsvamp Indsendt : Red : |
|
|
Rens svampene og hak dem i grove stykker. Rens porren og skær den i tynde ringe. Sauter svampene i olien, og tilsæt den hvide del af porren og lad det sauterer med. Tilsæt paprika og hæld hønse- bouillonen på, og lad det simre i ½ time. Smag til med frisk kværnet peber. Pisk creme fraiche i, og kom de grønne porreringe i suppen. Lad suppen koge op og tilsæt hakket persille lige inden servering.
|
|
Opskriften er vist 23069 gange,
og udskrevet 589 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 mangler at få at vide hvormange personer den er til Lone - 2005-01-01 01:01:01 Super god suppe kan også spises af børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne