Friturestegte skaldyr, fisk og calamari
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : Red : |
|
|
Alternativt kan bruges dybfrosne blæksprutteringe. Ansjoser kan være vanskelige at få fat i. I stedet kan bruges meget små sild (skarpsild).
Tips: Skær blæksprutterne i ringe og fjern fangarmene. Skyl hummerhaler, rejer, ansjoser og blæksprutter godt og tør dem i køkkenrulle. Vend stykkerne i pizzamel og steg nogle få ad gangen i en jerngryde med hed olie, til de er lysebrune. Læg dem over på fedtsugende papir og drys med salt. Servering: Det hele anrettes på et hvidt fad og serveres med citronbåde og eventuelt hakket bredbladet persille. |
|
Opskriften er vist 13114 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne