Svesketærte 02
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : |
|
|
Skær sveskerne i grove stykker og damp dem 6-7 minutter i vinen under låg. Lad sveskerne køle af, stadig under låg og mos dem let. Læg to optøede butterdejsplader ovenpå hinanden og rul dem ret tynde ud. Læg bagepapir på en plade og stil en lagkageform på papiret. Læg dejen i formen og tryk den godt ud i kanten. Fyld formen med den afkølede sveskemos og dæk med den sidste dejplader, der er rullet tyndt ud. Tryk kanterne godt sammen, skær dejen af nogle cm udenfor formen og fold overskuddet ind over formen. Stryg med sammenpisket æggehvide og bag tærten ca. 30 minutter ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 19837 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne