Spansk bondeomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Baconer klippes i brede strimler og letsteger på panden med det hakkede løg og peberstrimlerne, måske med lidt smør.
De hele æg piskes med vand og krydderier og hældes over den stegte bacon.
Omeletten bager for jævn varme.
Stik i æggemassen eller ligesom løft massen lidt op med en gaffel og sørg for, at omeletten er løs fra panden.
Den skal være gulbrun i bunden og lidt cremet foroven.
|
|
Opskriften er vist 25305 gange,
og udskrevet 651 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2005-01-01 01:01:01 Brug plastspatel og ikke gaffel, når du løfter i omeletten på panden. Ellere ridser og ødelægger du pandens overflade, især hvis der er glat belægning på. Ellers en god omelet :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne