Spansk bondeomelet

Spansk bondeomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10-12 skiverbacon
1 lilleløg, hakket
0.5 grøn peber, skåret i strimler
0.5 rød peber, skåret i strimler
4 æg
4 spsk.koldt vand
 salt
 peber
 hvidløgsalt
 
Opskrift:
Baconer klippes i brede strimler og letsteger på panden med det hakkede løg og peberstrimlerne, måske med lidt smør. De hele æg piskes med vand og krydderier og hældes over den stegte bacon. Omeletten bager for jævn varme. Stik i æggemassen eller ligesom løft massen lidt op med en gaffel og sørg for, at omeletten er løs fra panden. Den skal være gulbrun i bunden og lidt cremet foroven.





karakterer:
Opskriften er vist 25331 gange,
og udskrevet 651 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Brug plastspatel og ikke gaffel, når du løfter i omeletten på panden. Ellere ridser og ødelægger du pandens overflade, især hvis der er glat belægning på. Ellers en god omelet :-)