Græsk bondeomelet med tomatbrød
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Snit porrer eller løg fint og hæld væden fra tunfisken. Pisk æg og mælk eller vand sammen i en skål. Skær feta i små tern og tilsæt dem.
Varm en stor stegepande op med olivenolie og svits porreskiverne et par min. Smuldr tunfisken og kom den på panden. Hæld æggemassen over og krydr med lidt salt og peber, ikke for meget, osten er salt. Lad æggemassen stivne ved jævn varme, løft lidt op i den med paletkniven, så den flydende æggemasse fordeles. Halver oliven og drys dem over sammen med oregano. Tag omeletten fra panden, så snart den er fast, ellers bliver den kedelig og gummiagtig ligesom andre retter med æg, der har fået for meget varme. Gnid brødskiverne med hvidløg og dryp dem med olivenolie. Rist brødskiverne gyldne og sprøde i ovnen på ca. 5 min. ved 200 grader C. Skær tomaterne i skiver og læg dem på de varme hvidløgsbrød. |
|
Opskriften er vist 29279 gange,
og udskrevet 991 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Katja 13 år - 2005-01-01 01:01:01 de var rigtig gode :-) men lidt svære at lave.. ruth normolle - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god kan også anvende skinke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne