Græsk bondeomelet med tomatbrød

Græsk bondeomelet med tomatbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 sommerløg eller 2 porrer
1 ds.tun i vand
6 æg
1 dl.mælk eller vand
100 g.feta
2 spsk.olivenolie
12-14 sorte oliven
 salt
 peber
 hakket frisk oregano
 
 Tomatbrød:
4 skiverlandbrød
2 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
4 modne tomater
 
Opskrift:
Snit porrer eller løg fint og hæld væden fra tunfisken. Pisk æg og mælk eller vand sammen i en skål. Skær feta i små tern og tilsæt dem.

Varm en stor stegepande op med olivenolie og svits porreskiverne et par min. Smuldr tunfisken og kom den på panden.

Hæld æggemassen over og krydr med lidt salt og peber, ikke for meget, osten er salt. Lad æggemassen stivne ved jævn varme, løft lidt op i den med paletkniven, så den flydende æggemasse fordeles.

Halver oliven og drys dem over sammen med oregano. Tag omeletten fra panden, så snart den er fast, ellers bliver den kedelig og gummiagtig ligesom andre retter med æg, der har fået for meget varme.

Gnid brødskiverne med hvidløg og dryp dem med olivenolie. Rist brødskiverne gyldne og sprøde i ovnen på ca. 5 min. ved 200 grader C. Skær tomaterne i skiver og læg dem på de varme hvidløgsbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 29242 gange,
og udskrevet 990 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
de var rigtig gode :-) men lidt svære at lave..

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig god kan også anvende skinke