Bondeomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løget og skær det i meget tynde ringe eller hak det. skræl gulerødderne og riv dem. Skær kartoflerne i tern. Steg alle 3 dele i olien du har varmet på en pande. Ved middel varme i nogle minutter til de er lysebrune.
Pisk æggene sammen tilsæt salt og peber og hæld æggemassen jævnt over grønsagerne i panden. steg ved svag varme til æggemassen er stivnet. Omeletten bør serveres med fuldkornsbrød til |
|
Opskriften er vist 121801 gange,
og udskrevet 1338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2009-08-15 15:38:53 En dejlig let opskrift. Smager godt krydret med timian og serveret på en skive ristet rugbrød med hvidløg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne