Laksetærter 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rul butterdejen ud i tynde lag. Fordel dejen i 4 små smurte portionsforme ca. 14 cm. i diameter.
Forbagt bundene ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 7 min. Tryk dejen flad. Pisk æggene sammen med æggeblommer, fløde og sennep. Hak laksen groft og fordel den på de forbagte bunde. læg snittet basilikum på og hæld æggemassen herover. Bages ca. 25 minutter ved 170 grader C alm. ovn |
|
Opskriften er vist 115850 gange,
og udskrevet 2033 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Bagsværd - 2008-04-08 20:22:12 Jeg lavede min egen tærtebund: 75 g smør 100 g hvedemel 50 g grahamsmel 1/4 tsk. salt 1/4 dl kærnemælk. dejen hviler i køleskabet 1 time el længere.inden den rulles ud. Forbagte dejen ca. 15 min ved 200 grader. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne