Tunfisk tærte
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen samles tilsæt evt. lidt vand til at samle dejen med og stilles koldt ½ time.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca 24 cm. i diameter. Halvdelen af osten kommes i bunden af tærteformen Tun, creme fraiche og krydderier piskes godt sammen - jo luftigere jo bedre Resten af osten blandes i og massen hældes op i tærtebunden De sorte oliven skæres i skiver og kommes på. Tærten bages ved 200 grader i ca. 30 min Tips: En af dåserne med tun kan erstattes af muslinger eller rejer. estragon, timian eller lign er også godt. |
|
Opskriften er vist 24128 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne