Tunfisk tærte

Tunfisk tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Tunfisk tærte, billede 4 Tunfisk tærte, billede 1 Tunfisk tærte, billede 2 Tunfisk tærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
200 g.hvedemel
75 g.smør
 salt
 vand
 
50  g.reven mozzarella
 
 Fyld:
50 g.reven mozzarella
2 ds.tun i vand
2.5 dl.cerme fraiche 18%
1 tsk.herbs de Provence
 salt
 peber
50 g.sorte oliven i vand uden sten
 
Opskrift:
Dejen samles tilsæt evt. lidt vand til at samle dejen med og stilles koldt ½ time.

Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca 24 cm. i diameter. Halvdelen af osten kommes i bunden af tærteformen

Tun, creme fraiche og krydderier piskes godt sammen - jo luftigere jo bedre Resten af osten blandes i og massen hældes op i tærtebunden De sorte oliven skæres i skiver og kommes på.

Tærten bages ved 200 grader i ca. 30 min

Tips:

En af dåserne med tun kan erstattes af muslinger eller rejer.

estragon, timian eller lign er også godt.





karakterer:
Opskriften er vist 24128 gange,
og udskrevet 547 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu