Kylling i sur-sød sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingebrystet optøs, og kødet skæres fra benene. Benene kommes i en gryde med 3 dl vand og 1/2 tsk salt og koger i under låg ca. 10 min.
Kyllingekødet skæres i smalle strimler, der steges på en godt varn pande i olie. Stegetid: 3-4 min. Drysses med salt og tages fra varmen. Kyllingesuppen sies. Løg og hvidløg skæres i terninger og svitses i en gryde i olien. Melet drysses over, og der spædes med kyllingesuppe. Tomatpuré, ingefær og Sambal Manis tilsættes, og saucen smages til med salt og peber. Kyllingekødet og Atjar Taugé kommes i saucen og varmes igennem. Tips: Ajar Taugé er bønnespirer og rød peber i lage. |
|
Opskriften er vist 14034 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne