Avocado hvidløgsdip
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : |
|
|
Avocadokødet blendes med citronsaften. Derpå tilsættes de knuste hvidløg og yoghurten og dippen smages til med salt og peber. Pyntes med hakket purløg. Glimrende til rå champignoner, østershatte, blomkåls- eller broccolibuketter. Avocadokødet bliver let kedeligt i luften, så dippen skal tilberedes i sidste øjeblik.
|
|
Opskriften er vist 22550 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer fsje - 2007-10-18 12:35:15 5 fed hvidløg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne