Toscatærte 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Indstil ovnen på 200° og tænd den.
Ælt mel, smør, sukker og æg sammen, lad dejen hvile lidt. Rul den ud, beklæd tærteformen, også op ad siderne, prik dejen med en gaffel. Vask og skræl æblerne, skær dem i halve, læg dem på snitfladen i tærteformen. Rør ingredienserne til nøddepastaen sammen i en gryde, varm den op ved svag varme under omrøring, tilsæt evt. en smule vand. Læg pastaen over æblerne. Bag tærten gyldenbrun ved 200° i ca. ½ time og servér den lunken med cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 20650 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2020-09-16 17:19:22 Dejlig kage, nem at lave også for den uøvede Louise - 2010-04-15 16:12:24 Jeg er en pige på 12 år som har prøvet denne opskrift og jeg synes at den er rigtig god. Prøv og kom 1 dl. cornflaks i og 1 dl. havregryn i kagen det smager rigtig godt. Husk og knuse cornflaksene. Havregrynene skal hele i. bente - 2008-10-27 07:16:18 tak for hjælpen, det lyder lækkert det vil jeg prøve |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne