Rabarbarkompot med kokossorbet
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Kompot:
Bring alle ingredienserne i kog og lad gryden simre under låg i 10 min. Afkøl. Kokossorbet: Bland tingene i en skål og hæld det over i et fad med høj kant. Stil fadet i fryseren og rør grundigt i sorbeten hver ½ time de første 3 timer. Server rabarberkompotten med en kugle kokossorbet på toppen Tips: Cream of coconut fås i specialforretninger og bruges normalt til tropiske drinks. BEMÆRK; det er ikke kokosmælk. |
|
Opskriften er vist 18460 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne