Kokosis med ananas
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : Red : |
|
|
Æggene skilles i blommer og hvider. Blommerne røres med sukker, vanillesukker og kokosmel til en æggesnaps. Hviderne piskes stive, ligesom piskefløden. Flødeskummet vendes forsigtigt i æggesnapsen, inden hviderne kommes i lidt efter lidt. Massen kommes i forme og røres jævnligt under nedfrysningen.
En frisk ananas deles i kvarte. Kødet skæres fra og hakkes i tern. I hver af de tomme skaller lægges 3 kuger kokosis, pyntes med ca. halvdelen af ananaskødet og hakket chokolade. Resten af ananaskødet lægges ved siden af anretningerne. Flødeskum kan også serveres ved siden af. Til desserten bydes på afkølet, hvid portvin. |
|
Opskriften er vist 13152 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne