Hush puppies - friturestegte majsboller
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sigt majsmel, hvedemel, bagepulver og salt sammen. Bland æg, mælk og løg i en skål og bland de våde og de tørre ingredienser. Dejen formes til aflange "frikadeller", som steges i varm olie eller fedt i ca 1 minut, til de er sprøde og gyldne. Tages op med en hulske og drypper af på fedtsugende papir.
Servering Serveres varme, og er velegnede som tilbehør til f.eks. fiskeretter. Hush Puppies i mini-størrelse er også lækre serveret til drinks. |
|
Opskriften er vist 13381 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-05-18 12:57:34 skal der ikke ost i??? Per - 2024-05-18 12:57:21 Olien skal ikke være meget varm, ellers bliver de for hurtig mørke og bliver ikke gennemstegte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne