Brødlagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Rugbrød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 98810 gange,
og udskrevet 2791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Karin grarup jensen - 2021-04-12 12:28:05 Super godt opskrift Let at lave☺ Jette - 2017-03-16 21:08:52 En nem og god lagkage. Jeg pisker æg og sukker hvidt og pisker æggehvider for sig selv. Bages i en form 200 g i 15 min. Der skrues ned til 170 g og bages yderligere i 20 min. Deles i 2, når bunden er kold og lægges sammen som angivet. Kathrine - 2017-01-15 22:50:35 Kan den fryses? Sofia Figueroa - 2014-08-24 15:53:08 Kan jeg bruge rugmel i stede for rugbrød. Bliver kagen det samme? :-O Vera - 2014-02-23 08:06:20 Smager Vidunderligt Tina - 2013-03-25 21:00:01 Elsker denne opskrift bruger tipet om frosne Hindbær pisket i flødeskummet MUMS... Sandra - 2012-10-10 17:09:19 Vild lækker,lige som bedstemor lavede den Tina - 2011-09-07 16:43:19 Smager dejligt man kan også blande frossen hindbær med flødeskum og vanilie i mellem bundende nam nam siger jeg bare. Pelle - 2008-02-26 15:32:35 Jeg tænkte om amn ikke kan bage kagen i en form og så dele den bagefter? Kan man bruge en almmspringform evt?? VH Pelle Pia Bølling Johnsen - 2007-11-24 11:05:07 En meget lækker og ikke for fed i smagen. Nina M - 2007-09-16 09:27:58 Ser spændende ud. Skal man bare bruge almindeligt mørkt rugbrød uden kerner og andet? trine - 2007-06-06 09:50:34 smager fantastisk med frisk hindbærsyltetøj og flødeskum med masser af tevet chokolade. Hansen - 2005-01-01 01:01:01 Uhm. Som vor mor lavede den. danmand - 2005-01-01 01:01:01 lækker lækker lækker lækker lækker mad sukkerkunst - 2005-01-01 01:01:01 Denne brødlagkage er en Sønderjysk specialitet. Kaldet brøtårte, den er fast på bordet ved et Sønderjysk kaffebord nita - 2005-01-01 01:01:01 denne kage er bare en lækkerbisken-min mand elsker den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne