Islandsk brødtærte med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Islandske rejer Oprindelsesland : Island Indsendt : Red : |
|
|
Skræl et stort formbrød fri for skorpe på alle sider. Skær det igennem på langs et par gange, således at du har tre ”brædder”.
Belæg disse brædder med en blanding af optøede islandske rejer, citronsaft, masser af mayonnaise og tre hakkede hårdkogte æg, salt og peber.
Stabl de belagte brødplanker ovenpå hinanden og pynt hele den opstablede herlighed med guirlander af mayonnaise, extra rejer og et par tvistede skiver agurk. Denne islandske delikatesse spises til store fester, som bryllup og barnedåb og den slags. |
|
Opskriften er vist 20766 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2007-12-08 17:05:57 Vi har snakket med en islænding og han siger der også skal creme fraiche i. Så er den fantastisk. anita - 2007-10-06 12:51:50 det lyder som en svensk smörgåstorta, for meget mayonaise Snart 30 - 2005-01-01 01:01:01 PS: Det blev brugt som natmad. Snart 30 - 2005-01-01 01:01:01 Min mor lavede noget lignende til deres kobberbryllup. Hun havde formet dem som lagkager, og der var 3 lagkager med forskelligt fyld. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne