Små Rejesouffleer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Kilde : Chefkokkens opskrifts samling Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet og bag op med mel og fløde.
Tag gryden af varmen og rør æggeblommerne i en af gangen. Kom rejerne i massen og krydr med salt og peber. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i. Hæld souffledejen i små portionsskåle af ovnfast materiale. Bag souffleerne gyldne ca. 15 min. ved 200 gr. Tips: Server straks. Pynt evt. med dild og rejer. |
|
Opskriften er vist 22254 gange,
og udskrevet 645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne