Små Rejesouffleer

Små Rejesouffleer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandKilde : Chefkokkens opskrifts samling

Indsendt :     

Ingredienser:
100 g.pillede rejer
 spsk.smør eller margarine
 spsk.hvedemel
2 dl.fløde
2 æg
 salt
 peber
Opskrift:
Smelt fedtstoffet og bag op med mel og fløde.

Tag gryden af varmen og rør æggeblommerne i en af gangen.

Kom rejerne i massen og krydr med salt og peber.

Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i.

Hæld souffledejen i små portionsskåle af ovnfast materiale.

Bag souffleerne gyldne ca. 15 min. ved 200 gr.

Tips:

Server straks. Pynt evt. med dild og rejer.





karakterer:
Opskriften er vist 22254 gange,
og udskrevet 645 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu