Pirogdej
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Skær smørret i firkanter og gnid dem sammen med melet, brug fingrene. Tilsæt salt, bagepulver og ymer og ælt dejen sammen med hænderne. Pak dejen i alufolie og læg den i køleskabet, mens fyldet laves.
|
|
Opskriften er vist 30218 gange,
og udskrevet 714 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-02-23 14:33:26 Hvor lang tid skal de have i ovnen? - plejer normalt at give den 200 C , men nu må vi se Johan - 2005-01-01 01:01:01 Jeg prøver med 200C ? - 2005-01-01 01:01:01 temperatur i ovn og hvor lang tid skal de have ? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange piroger er der til? moi - 2005-01-01 01:01:01 den er pizze god.. jeg kan anbefalde doi den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne