Citronglaseret rødspættefilet på svampebund og dildsauce
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 55797 gange,
og udskrevet 1718 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Daniel - 2015-03-11 17:51:17 "Rør smør, citronsaft, og lidt citronsaft sammen til citronsmør" Hvad skulle der have stået i stedet for citronsaft 2. gang? Kirsten - 2008-03-19 23:12:00 En rigtig god forret. Kan sagtens spises kold/lunken. Dan Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 En hel suveræn ret der vakte stor begejstring hos gæsterne. Fiskefilleterne kan med fordel rulles dage før. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne