Vikingebøf
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Svinemørbraden skære i ca. 2 cm. tykke skiver og svitses på panden. Panden koges af med oksebouillonen. I en gryde svitses løg, hvidløg, paprika og karry (og ja, der skal virkelig så meget krydderi i *G*).
Når det er svitset af (må ikke brune) tilsættes tomatkoncentrat. Derefter tilsættes bouillon og fløde. Retten bliver bedre af at stå et døgn før servering. Serveres med ovnkartofler og en god grøn salat. |
|
Opskriften er vist 18940 gange,
og udskrevet 571 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lars P - 2007-03-18 13:25:54 Kan anbefale ris til og hvis man vil spare lidt kr. så er skinke småkød i tern også ganske fint at bruge camilla - 2005-01-01 01:01:01 jeg bruger tit sovsen til andet end mørbrad :) Camilla D. - 2005-01-01 01:01:01 Skide god sovs dertil. Bruger nogen gange sovsen alene, uden mørbrad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne