Brødsuppe med æblefilet-sirup
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Brødet skæres i små firkanter og udblødes i vandet i ca. 6 timer. Sættes over at koge med øl og citronskal og koges, indtil brødet kan passeres gennem en sigte. Sukkeret tilsættes og gives et opkog med grøden.
Konsistensen på brødsuppen findes ved at tilsætte en smule af kogelagen, hvori æblefileterne er kogt. Ved anretningen kommes sprøde æblefileter i brødsuppen. Crème fraîche eller flødeskum serveres hertil sammen med en anelse sirup. |
|
Opskriften er vist 11536 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne