Brødsuppe med æblefilet-sirup

Brødsuppe med æblefilet-sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.rugbrød
 l.vand
1 fl.hvidtøl
100 g.sukker
2 storesøde æbler
 sirup
2 dl.flødeskum
 en anelse citronskal
 
Opskrift:
Brødet skæres i små firkanter og udblødes i vandet i ca. 6 timer. Sættes over at koge med øl og citronskal og koges, indtil brødet kan passeres gennem en sigte. Sukkeret tilsættes og gives et opkog med grøden.

Konsistensen på brødsuppen findes ved at tilsætte en smule af kogelagen, hvori æblefileterne er kogt.

Ved anretningen kommes sprøde æblefileter i brødsuppen. Crème fraîche eller flødeskum serveres hertil sammen med en anelse sirup.





karakterer:
Opskriften er vist 11535 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu