Wienersnitzler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Skinkeschnitzlerne vendes i rasp, drysses med salt og peber og steges i ca. 4 min. på hver side (brug 2 tsk oliemargarine til hver side).
Pynt schnitzlerne med sildefileter, citron, masser af kapers og revet peberrod. Serveres med en salat af revne rødbeder og pærer i tern. |
|
Opskriften er vist 28643 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2012-01-21 17:33:28 Wienersnitzler laves af kalvekød SS - 2008-07-23 16:17:07 Sikkert lækket, men Wienersnitzler skal i princippet laves af kalvekød, ellers er det "bare" skinkesnitzler... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne