|
5 |
dl. |
Hvedemel5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
200 |
gram |
Smør200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
200 |
gram |
Ymer naturel200 gram Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
500 |
gram |
Broccoli500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
3 |
|
Æg M/L, hele3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
2.5 |
dl. |
Kaffefløde 9%2.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
150 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Muskatnød, stødt Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
|
|
|
|
| |
Mel og smør blandes sammen og ymer blandes i - dejen æltes
Dejen stilles i køleskabet i mindst 3 timer, men gerne natten over.
Broccolien plukkes i mindre stykker og koges i letsaltet vand til de er møre
Løg hakkes og kommes på en pande med lidt smør Efter et øjeblik kommes champignon, der er skåret i skiver i, og det hele steges til der ikke er mere væske tilbage.
Rul tærtedejen ud og beklæd en tærteform 3+ cm i diameter.
Kom løg-champignon blandingen i og herefter broccolien
Æg, fløde, revet ost samt salt, peber og muskat piskes sammen og hældes over grøntsagerne.
Bages midt i ovnen ved 250 grader i ca. 25-30 min
Serveres med salat.
|