Kalvecoulotte med bønnesalat
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveculotte Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid kalveculotten med krydderier og læg den i et ovnfast fad. Fordel smørklatter over. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 40-45 min. eller til et ovntermometer viser 65°. Lad stegen hvile, før den udskæres i tynde skiver. Skyen fra fadet kan spædes med bouillon og/eller fløde og serveres til.
Kog bønner, broccolibuketter og løg i letsaltet vand 5 min. Lad dem dryppe af i et dørslag. Lige før servering vendes alle grønsagerne i olie i en gryde. Lad dem snurre få min. Bland vineddiken i og krydr med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 75472 gange,
og udskrevet 2332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne Sømod - 2013-02-23 11:15:09 Denne opskrift er altid vellykkede. Her kan istedet serveres bagte kartofler med hvidløgs smør, varme flute,og grøn salat. Kent - 2009-03-06 15:25:47 Arghh 65 grader C er da vist lige rigeligt !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne