Dijonsovs

Dijonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.kaffefløde
2 dl.hønsebouillon
2 spsk.dijonsennep
0.5 tsk.tørret estragon
 
Opskrift:
Bouillonen sigtes og koges ned til 2 dl. Smages til med fransk dijonsennep og en spsk. smør.





karakterer:
Opskriften er vist 22115 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-06 10:17:40
Smager dejligt, men synes man den er for tynd, så kan man lige jævne den med lidt maizena

  -   2005-01-01 01:01:01
Er god til fisk, tilføj evt. tørret eller frisk dild