Ovnbagt kuller på bund af pastinak og bacon
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund af pastinak og bacon:
Skær baconet i tern og sautér det i en gryde. Når baconet er gyldnet tilsættes pastinak og 1 skalotteløg, der i forvejen er skrællet og skåret i tern. Lad det sautere i ca. 1 minut, tilsæt 1 dl vand og lad retten småkoge til vandet er væk. Kullerfilet: 3 skalotteløg hakkes og lægges i bunden af et ildfast fad. Fold fileterne så de bliver ca. 1,5 cm tykke. Lav et ikke gennemgående snit på midten af fileten, så er det nemmere at lægge fileten dobbelt. Krydr godt med salt og lidt peber og placér stykkerne oven på løgene. Dryp lidt hvidvin hen over fileterne og bag dem i ovnen 12-15 minutter på 170 grader C. alm. ovn. Sennepssauce: Læg løgene fra fisken i en gryde. Tilsæt fløde og dijonsennep og lad saucen få et kort opkog. Smag til med salt og peber. Server aspargeskartofler eller ovnbagte kartofler til retten. |
|
Opskriften er vist 48445 gange,
og udskrevet 1325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer jan - 2020-09-22 22:20:59 går ud fra at også saften fra fadet skal i gryden sammen med løgene, men det er måske ikke nødvendigt at nævne i opskriften ;o) men det ser da lækkert ud, jeg kunne så godt finde på at bruge lidt cayenne ud over salt/peber i sovsen Ane-Marie - 2018-12-16 10:10:26 Meget lækker ret 😊 Gitte - 2017-10-21 19:24:59 Super lækker fiskeret ja jeg kan kun anbefale alle at lave den Lisbeth Rosleff Sørensen. - 2010-10-25 09:55:42 En super lækker ret. Jeg brugte hollandaise sovs i stedet og da jeg ikke havde hvidvin puttede jeg sovsen ved fisken, det blev det ikke ringere af. Som min mand sagde; fisk på den måde er bare super lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne