Nøddepate

Nøddepate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.valnødder
150 g.ost
5 dl.kogte ris - naturris
4 æg
2 storeløg
2 dl.sojamel
2 dl.mælk
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak valnødderne fint, riv osten groft og bland dem med ris, æg, revet løg, sojamel, mælk, salt og peber Lad farsen hvile i ca. ét kavrter Kom herefter farsen i en smurt og raspet form. bages ved 200 grader i ca. 45 min - prøv med en strikkepind om den er gennembagt





karakterer:
Opskriften er vist 40316 gange,
og udskrevet 1120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-22 11:16:34
Det er en nøddepate. Der er kød i en kødpate.

  -   2010-11-20 21:57:16
Det er en vegetar ret.

  -   2009-12-12 10:10:38
øhhh , hvor er kødet ???????????????+