Koteletter i fad 03
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 852312 gange,
og udskrevet 19314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (174 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-02-11 17:57:03 Jeg tilføjede en tsk. stødt spidskommen, en sjat oregano og en tsk. stødt chili. Bente i Oslo - 2016-05-01 10:15:29 Denne retten er fantastisk god, med en nydelig smak som jeg har lett lenge etter :) Denne skal jeg servere ofte. anonym - 2014-02-22 21:21:32 Nej hvor smager det vel nok godt, også selvom fløden er lidt for gammel. Martin - 2014-02-03 17:24:14 Prøv med porre i, det er lækkert.. Stig - 2014-01-28 13:54:40 Kanon opskrift Jeg valgte at tilføje 2 pakker bacon i tern, det smagte så lækkert. :) Ellen - 2013-04-10 06:59:57 En rigtig god familieret Bøgebjerggård - 2012-11-15 19:43:42 Meget fyldig og smagfuld dejlig ret. 500 gram champs lyder af meget, men det er det slet ikke. Der er dog som regel ingen grund til jævning hvis der serveres ris til. Eva - 2012-08-16 20:03:49 Hvis man har små gryder og et lille komfur og gerne vil have majskolber smager det rigtig godt at ligge majskolber (uden blade) i fadet og vende dem halvvejs inde i tilberedningstiden i ovnen. Helle - 2012-06-03 11:39:01 Jeg bruger svinebouillon. Får kartofler til selve retten. Bruger resten af sovsen til kyllingefileter og ris dagen after. Julle - 2011-08-09 16:09:00 Jeg ved godt at hovedeingridiensen er kød men hvis man gerne vil være foruden kød en gang om ugen eller måske skal lave mad til en vegetar så smager denne ret altså også super godt uden kødet. Man skal bare stege f.eks skiver af squash eller andet grøntsager som man ville stege sine koteletter og så ellers gøre som der står. Det smager super godt! Louise - 2009-12-04 11:01:10 Fantastisk opskrift - men jeg er helt enig med KHA i at rekkefølgen i tilberedningen bør være omvendt - tak for rådet med æggedeleren, det lyder jo helt genialt;=) Jeg har altid lidt cocktailpølser i, det passer helt perfekt den rett. Hakket hvidløg og chili smager også godt deri. Laila - 2009-03-01 21:00:44 Super god opskrift, smager fantastisk KHA - 2009-03-01 14:22:21 Lækker ret, med en god sovs. Men rækkefølgen i tilberedningen mener jeg skal være omvendt. Så man begynder med at brune koteletterne. Pas også på med sovsen, start med lidt jævning, inden fløden, da mager fløde ellers kan skille. Tips til champignoner: Brug æggedeleren det går nemt og hurtigt. Ninna - 2009-01-15 16:38:41 Jeg er begyndt at svitse kyllingestykker og tilføje dem med grønsagsboulliongen koge det let sammen jævne det. Og spise ris til. Så dropper jeg koteletterne og turen i ovnen. Jytte - 2009-01-13 06:47:16 Super opskrift - prøv også saucen til helstegt mørbrad. Allan - 2008-11-01 20:08:01 Lavede det til en familie middag og fik kun ros. sååå absolut iorden. Tina - 2008-02-29 19:57:09 -og så ser det også indbydende ud! ninna - 2008-01-14 18:08:10 denne ret smager himmelsk... Mia - 2007-07-09 16:34:29 Fantastisk mad!!! 000 - 2005-01-01 01:01:01 den smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne