Grøn salat med torskerogn
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torskerogn:
Torskerognen skylles lægges i en gryde og dækkes med vand. Krydderier, salt og eddike tilsættes. Vandet bringes langsomt i kog Rognen simrer 30 - 45 min., afhængig af størrelsen. Rognen tages op og rognen afkøles. Bacon i skiver skæres i strimler og ristes på en tør pande, tages af og lægges på fedtsugende papir. Feldsalaten skylles grundigt og tørres. Rødbeden skrælles og rives groft. Den kogte torskerogn skæres i skiver. Sennepscreme: Piskefløde og sennep røres sammen, og klippet purløg røres i. Anret feldsalaten på en tallerken og fordel først revne rødbeder derpå ristet bacon. Læg torskerognen oven på salaten og klat sennepscremen på. Pynt med tomatspringer eller skiver og dild. |
|
Opskriften er vist 2887 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne