Saltbagt selleri
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knoldsellerien skrælles og skæres i 3-4 cm. tykke skiver, skiverne stikkes ud med udstikker 7 cm. i diameter.
De nu runde selleristykker lægges på bagepapir og drysse med rigeligt groft salt og pakkes ind.
Bages møre ved 250 grader C. alm ovn i ca. 30 minutter.
Citronflødecreme: Selleri i tern koges meget møre i vandet ca. 10 minutter, der skal være lidt vand tilbage i gryden når de er kogte. Blendes med stavblender og cremefraiche og citronsaft røres i. Server knoldsellerierne med Citronflødecreme cavi art, persille, grofthakkede hasselnødder og friske svampe, gerne kantareller, men vi har brugt skyøre på billede da kantareller var uden for sæson |
|
Opskriften er vist 3989 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne