Cranachan
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Havregrynene ristes gyldne ca. 5 minutter på en tør pande
Pure: Gå hindbærrene efter og gem den pæneste halvdel af bærrene til pynt. Den anden halvdel af hindbærrene moses gennem en sigte og flormelis, honning og whisky røres heri. Fløden piskes til flødeskum og heri vendes hindbærpureen så der stadig er nogle røde/hvide striber. Fordel flødeskum. Havregryn og hindbær lagvis i dessertglas. Slut med havregryn og friske hindbær, og pynt evt. med et grønt mynteblad. Kan laves et par timer i forvejen, ikke længere da havregrynene ellers vil blive bløde. Tips: Skotsk opskrift |
|
Opskriften er vist 6554 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne