Peberfrugtkompot
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med peberfrugterne:
Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Vend dem i olie og bag dem i ovnen med skindsiden opad ved 275 grader C. alm. ovn indtil skindet bliver mørkt/sort. Tag dem ud, put dem i en plastpose og lad dem køle af. Skindet kan herefter nemt fjernes og peberfrugter skæres i mindre stykker. Skær løget i tern og svits det i en gryde i lidt olie. Tilsæt peberfrugterne og kort herefter hvidvinen, safran eller evt. gurkemeje. Lad det koge til halvdelen af væden er væk. Tag det af blusset og rør smørret i til sidst. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 27826 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne