Peberfrugtkompot

Peberfrugtkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Peberfrugtkompot, billede 4 Peberfrugtkompot, billede 1 Peberfrugtkompot, billede 2 Peberfrugtkompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 orange peberfrugt
1 dl.hvidvin
1 løg
1 knsp.safran
25 g.smør
 
Opskrift:
Start med peberfrugterne:
Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Vend dem i olie og bag dem i ovnen med skindsiden opad ved 275 grader C. alm. ovn indtil skindet bliver mørkt/sort.

Tag dem ud, put dem i en plastpose og lad dem køle af.

Skindet kan herefter nemt fjernes og peberfrugter skæres i mindre stykker.

Skær løget i tern og svits det i en gryde i lidt olie. Tilsæt peberfrugterne og kort herefter hvidvinen, safran eller evt. gurkemeje. Lad det koge til halvdelen af væden er væk.

Tag det af blusset og rør smørret i til sidst.

Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 27826 gange,
og udskrevet 346 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu