Kalkunpie med råkost
Hovedingrediens : Kalkun - Kogt/stegt kalkun Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen æltes sammen, stilles koldt ca. 1 time.
Grønsagerne svitses i margarine, mel drysses over, væsken hældes i under omrøring. Koges igennem, smages til. Kalkunkødet vendes i. Kommes i en smurt tærteform ca. 27 cm. i diameter. Tærteformen pensles i kanten med sammenpisket æg. Dejen rulles ud og lægges hen over som låg. Pensles, prikkes med en gaffel eller ridses. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 16197 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne