Kalkunpie med råkost

Kalkunpie med råkost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Kalkun - Kogt/stegt kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kalkunpie med råkost, billede 4 Kalkunpie med råkost, billede 1 Kalkunpie med råkost, billede 2 Kalkunpie med råkost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
50 g.smør
½ dl.grahamsmel
 dl.hvedemel
50 g.reven ost
1 sammenpisket æg
 
 Fyld:
300 g.kogt kalkunkød skåret i strimler
2 småløg skåret i ringe
2 gulerødder, revet groft
1 stk.porre skåret i tynde ringe
25 g.margarine
3 spsk.hvedemel
3 dl.kalkunsuppe eller mælk
 salt
 peber
 timian
 
Opskrift:
Dejen æltes sammen, stilles koldt ca. 1 time.

Grønsagerne svitses i margarine, mel drysses over, væsken hældes i under omrøring. Koges igennem, smages til. Kalkunkødet vendes i. Kommes i en smurt tærteform ca. 27 cm. i diameter. Tærteformen pensles i kanten med sammenpisket æg.

Dejen rulles ud og lægges hen over som låg. Pensles, prikkes med en gaffel eller ridses.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 16197 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu