Kalkunpizza med tomatsauce

Kalkunpizza med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kalkunpizza med tomatsauce, billede 4 Kalkunpizza med tomatsauce, billede 1 Kalkunpizza med tomatsauce, billede 2 Kalkunpizza med tomatsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
15 gram Gær, frisk
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
  Kødsovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 tsk. Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Dej:
Gæren udrøres i det lunkne vand. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.

Dejen slås ned og rulles ud så den passer til bagepladen. Anbringes på bagepladen – brug gerne bagepapir.

Dæk med fyldet og lad den efterhæve ca. 10 minutter.

Champignon renses og skiveskæres. De svitses i smør og krydres med lidt salt og friskkværnet peber. Tages af panden.

Kødsovs:
De finthakkede løg gyldnes, til de er klare, i lidt smør på den samme pande. Kalkunkødet skæres i tynde strimler og gyldner med 1 – 2 minutter.

Tomaterne hældes ved. Krydr med presset hvidløg, oregano, salt og friskkværnet peber.

Fordel kødsaucen og champignon på pizzabunden og drys den revne ost over.

Bages i ovnen ca. 15-20 minutter ved 225 grader C alm. ovn.

En grøn salat vil passe perfekt til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 50464 gange,
og udskrevet 1053 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9706 (2311 kcal)
KJ pr. Pers. 2426 (577 kcal)
Vægt ialt 1774 gram
Vægt pr. Pers. 443 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 547 KJ (130 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 14.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu