|
|
|
Dej:
|
15 |
gram |
Gær, frisk15 gram Gær, frisk
|
1.5 |
dl. |
Vand1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
2 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
250 |
gram |
Hvedemel250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
|
|
|
|
|
Kødsovs:
|
25 |
gram |
Smør25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
300 |
gram |
Løg, pillet vægt300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
200 |
gram |
Kalkun i strimler200 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
|
1 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
1 |
fed |
Hvidløg1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
0.5 |
tsk. |
Oregano, tørret0.5 tsk. Oregano, tørret
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
150 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+150 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
| |
Dej:
Gæren udrøres i det lunkne vand. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og rulles ud så den passer til bagepladen. Anbringes på bagepladen – brug gerne bagepapir.
Dæk med fyldet og lad den efterhæve ca. 10 minutter.
Champignon renses og skiveskæres. De svitses i smør og krydres med lidt salt og friskkværnet peber. Tages af panden.
Kødsovs:
De finthakkede løg gyldnes, til de er klare, i lidt smør på den samme pande. Kalkunkødet skæres i tynde strimler og gyldner med 1 – 2 minutter.
Tomaterne hældes ved. Krydr med presset hvidløg, oregano, salt og friskkværnet peber.
Fordel kødsaucen og champignon på pizzabunden og drys den revne ost over.
Bages i ovnen ca. 15-20 minutter ved 225 grader C alm. ovn.
En grøn salat vil passe perfekt til retten.
|