Kalkuntærte 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Tærtebund:
Alle ingredienser arbejdes godt igennem til en fast dej, som stilles til afkøling (enten natten over i køleskab eller 1 time i fryseren). Dejen udrulles og en tærteform beklædes med dejen. Fyld: De godt rensede porrer skæres i tynde skiver og gulerødderne rives. Kalkunkødet skæres i små tern og svitses få minutter i en gryde i lidt olie. Grøntsagerne tilsættes og snurrer sammen med kødet - højst 5 minutter. Krydderierne tilsættes. Blandingen hældes i smørsmurte, dejbeklædte tærteforme. Æg og mælk piskes sammen og hældes over. Drys med reven ost og bag ved ca. 200 gr. i ca. 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 25064 gange,
og udskrevet 1003 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer mads - 2012-03-30 16:21:00 den er bare god Matte - 2007-03-16 13:53:10 Rigtig god opskrift. Smager dejligt. Evt. god kom frokosttærte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne